Тази вечер – драматично дерби в „Шатра“ между агитките на Любо и Джуджи за купата на фамилия Любенови


 Шатра

7 февруари 2013 г., София след като Андрей Слабаков бе изпратен от 48 разплакани очи вчера, днес семейство Любенови трябва да вземе още по- тежко решение. На големия финал ще видим агитките на Любо и Джуджи с драматични аргументи за това кой заслужава да бъде избран за член на фамилията.

Последният ден от първата седмица на „Шатра“ започва при минус 6 градуса в 6.00 ч. сутринта.

На Любо е поставена задачата да разбере какво представляват дизгините и палдръмите и да се научи да прави хамути. Главата на фамилията, бай Марин освен на занаят, ще му покаже как се прави пазарлък. От усилията на поп-певеца зависи вечерята на 27 гърла.

На Джуджи се пада тежката задача да изпълни мокра поръчка, за да допълни бюждета на многолюдната фамилия. За целта ще я видим с напълно нов стайлинг и стратегия.

Изпитанията не свършват дотук. В края на тежкия ден, Любо и Джуджи ще се изправят в пряк двубой чрез надбягване с каруци.

Кой от двамата ще се справи по-добре със задачите и кой ще спечели любовта на Любенови, предстои да разберем до броени часове.

Ето и какво сподели Деляна Маринова-Джуджи за престоя си в ромското семейство:

„Върнаха ми усещането, че хората трябва да се обичат и да си имат повече доверие един на друг“

Изводите на Любо са:

„Любящи, първосигнални и много чисти хора. “Фашливите* усмивки на шоубизенса не работят тук. Може да се окаже, че са по-щастливи от доста по-богати хора. Ние, уж интелигентните хора, започнахме да се страхуваме да показваме, че обичаме.“

 

От следващата седмица в „Шатра“ ще застъпи ново звездно трио в състав Маги Желязкова, Любомир Милчев-Денди и Иван Ласкин. Те ще трябва да се борят за доверието и обичта на семейство Петрови.

Как Васко да Гама ще акостира в село Лесново, колко са белите ризи и копринените халати на Денди и каква е стратегията на чаровната брюнетка, предстои да разберем във вторник, 12-ти февруари.

Advertisements
Публикувано на Новини, ТВ, Телевизия и тагнато, , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s