Всеки следващ епизод на „Шатра“ – с по-висок рейтинг


Маги Желязкова, Любомир Милчев-Денди и Иван Ласкин са новите лидери, които ще се борят за доверие в следващите най-демократични избори в новата история на България

Маги Желязкова, Любомир Милчев-Денди и Иван Ласкин

Първите три епизода на реалити формата „Шатра“ са спечелили вниманието на  средно над 22% от всички зрители, направили избора да гледат телевизия по това време. Обратно на практиките при изборните резултати в страната, всеки следващ епизод на „Шатра“ печели по-висок рейтинг. Стартът на „Шатра“ е с рейтинг от 7,2% сред активното население (на възраст от 18-49 години), вторият епизод е със 7.5%, а първият финал отчита 8% рейтинг.

Следващите три български звезди, които ще се борят за доверие на ромска фамилия в продължение на 3 дни, ще бъдат подхванати още от врата с конкретни задачи. Всеки от тях ще получи готварска престилка и заръка да покаже най-доброто от готварските си умения. Предизвикателството е голямо, защото точно в деня на пристигането им, ромите посрещат не само звездните си гости, но и ромската Нова година.

Като в етнографски музей ще се почуства Денди с пристигането си в дома на ромското семейство Братанови в с.Лесен. Ексцентричният писател предвидливо ще вземе със себе си сребърните си прибори, костюм и копринен халат, както и своя принц Хирохито. Не толкова подготвени ще се окажат останалите му спътници. Ласкин ще носи  само нож и фенер, в случай че няма ток, а Маги Желязкова – себе си и удобни дрехи.

Денди

Единственото емоционално неразположение в приповдигната обстановка ще донесе люляковият цвят на готварската престилката, която ще получи Денди. Нюансът на непретенциозната тъкан ще хвърли в депресивно  настроение витиеватия естет, но няма да му попречи да пренасочи творческата си енергия в направата на безупречни по форма кюфтета.

И тримата ще бъдат приятно изненадани от своите домакини. Всички в семейството имат средно образование, а една от дъщерите им – цели три висши. Тя е и главата на фамилия Братанови. Анелия е завършила графичен дизайн, а сега учи магистратура – кино и реклама. Тя ще бъде основният домакин на българските звезди и ще разпределя задачите им.

Въпреки, че романтичната представа на Денди за посрещане с писана каручка, няма да се сбъдне, той бързо ще успее да се адаптира в новата ситуация. Единствената му дилема ще бъде дали да облече копринения си халат, или калъфа от костюма си с цел да поддържа по-висока хигиена в къщата.

МагиВъншната тоалетна и банята в гаража, изобщо няма да притеснят бившата моделка Маги. Тя искрено ще разказва как на село при баба си е имала същите условия и е свикнала с тях.

Ласкин, който стреля с пушка, точно толкова, колкото и с думи, бързо ще стане любимец на мъжете в къщата, показвайки им професионални движения при печенето на скара.

Вечерта, българските звезди за първи път ще присъстват на семейно празненство за посрещане на ромската Нова Година. Едно не съвсем приказно начало, в което героите яли, пили и се веселили на първия ден, а през останалите два работили.

Advertisements
Публикувано на Новини, ТВ, Телевизия и тагнато, , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s