Камен Калев търси главната героиня за новия си филм в ромската махала на Елхово


Снимка: Интернет

На 17 февруари, от 10:30ч. в „Клуб“ на ул. Момчил Войвода 2Б, гр.Елхово  ще се проведе кастинг за новия филм на българския режисьор Камен Калев. Търсените персонажи за главните женски роли са на момичета и жени от ромски произход между 16 и 45 годишна възраст.

Камен Калев е режисьор с доказано име и опит в българските и европейски киносреди. Два от неговите предишни филма “Източни Пиеси”  и “Островът” са  представяни на най-престижния европейски кинофестивал  в Кан, Франция. Филимите на режисьора са били разспространявани в над двадесет европейски страни, а във втория проект “Островът” главната женска роля се изпълнява от световноизвестната актриса и топ модел Летисия Каста.

След като екипът на режисьора обиколи ромските махали на 10 български града вече са ясни и следващите дестинации на кастинг турнето, което стартира от Пазарджик на 15 февруари, продължава в Елхово на 17-ти, след което се отправя към Сливен, Бургас, Ямбол, Царево, Стара Загора, Тетевен, Самоков и др.

За прослушването не се изискват специфични актьорски умения или предварителен опит на сцена или пред камера съобщават от продуцентския екип. Снимките на филма ще се проведат в България и Франция през лятото на 2013г. Единствените подробности, които са вече известни са че проекта е трилър с елементи на екшън и драма, където главната мъжка роля ще бъде предоставена на известен френски актьор, а главната и поддържащите женски роли ще са поверени на момичета от ромския етнос.

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s