Обявление за прием на кандидати за участие в обучение по предприемачество


Снимка: Интернет, обучение по предприемачество

Ромската професионална мрежа към Младежка фондация „Арете“ съвместно с международната компания Cisco и нейните партньори в България от The Business Institute организират обучение по социално предприемачество и бизнес моделиране.
Използват се методики на американските университети Станфорд, Харвард, Корнел и други, специално адаптирани за българските условия. Тези от Вас, които успешно завършат обучението и разработят своя инвестиционен проект напълно, ще бъдат отлично подготвени да кандидатстват за неговото финансиране със сума от EUR 20,000 до EUR 200,000 в един от двата инвестиционни фонда: „LaunchHub“ и/или „Eleven“ по-късно през годината. За повече информация разгледайте двата сайта на тези фондове.

Ако сте:
–> инициативни,
–> знаете че успеха е Вашата съдба и
–> имате идея/ проект, по който работите и искате да го финансирате,

то тогава това е правилното обучение за Вас. Най-важното изискване за кандидатите е да имат идея или проект, който да искат да осъществят (разработване на нова услуга или продукт, който липсва на пазара в момента или просто това, което Вие сте измислили е много по-добро от съществуващите продукти и/или услуги). Начина, по който представите и защитите своята идея или проект при кандидатстването за обучението ще определи участието Ви в това уникално обучение, което никога досега не е правено.

Групата е малка и ще се състои от 15 участника от цялата страна. Няма възрастово или образователно ограничение за кандидатите. Участниците поемат транспорта от и до София, както и храната си за 5 дни. Арете поема нощувките, закуската и таксата за обучението.

Кандидатства се онлайн на линка по-долу, процеса отнема около половин час в зависимост от това колко добре сте подготвени за отговор на въпросите.

Кандидатствай тук: http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=eXLNyj1qYSZSUgPBFafiPA%3D%3D#q1

Ще се свържем с всички кандидатствали, за да дадем обратна връзка. Приема на кандидатури започва от 8 февруари 2013 (Петък) и ще продължи до 5 март 2013 00:00 ч. българско време. Обучението ще се проведе на български език в периода: 2-5 Април 2013 в София.

Може да се обаждате с въпроси на тел: 0878 744462, Божидар Драганов

Advertisements
Публикувано на Новини, Образование и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s