Кой ще спечели любовта на ромите в „Шатра“ в Деня на любовта?


Снимка: Денди, НоваТВ

Дали името на Любомир Милчев (Денди) ще му помогне да накара ромите да се влюбят в него, както успя да направи певецът Любомир Киров (Любо) миналата седмица, предстои да разберем тази вечер.

След като Иван Ласкин яхна метлата в семейство Братанови, което доведе до изгонването му вчера, за титлата „любимец на ромите” остават да се борят Маги Желязкова и Денди.

Ласкин беше определен като „добър човек, но избухлива и моментна личност”. Самият той обясни, че вкъщи е по-тих от муха без крилца. За престоя си във фамилия Братанови, Ванката сподели: „Намерих интересни приятели. Обикновено съм бил отдръпнат от ромското общество поради славата му.“

Днес, на Маги и Денди им предстои трудната задача да покажат кой е по-адаптивен, харизматичен и с по-добри търговски умения.

След закуска с мекици-алангле, изискано приготвени от Денди, сияещ в костюм и с подходяща вратовръзка, звездите ще трябва да се захванат с дневните задачи.

Снимка: Маги с баба Атидже

Маги ще се изправи пред предизвикателството да защити фамилията си Желязкова като продава в железария на Женския пазар. След първоначалното си объркване между патрон на брава и катинар, тя ще вземе нещата в свои ръце като същинска Желязна лейди.

След като вчера Денди се справи блестящо като помагач в „Чистотата“ и заснежените улици на село Лесново заблестяха като сребро, днес ще раздава флаери и ще разпространява здравна информация в квартала. След изпълнението на тази задача, писателят с деликатна душа, специализирал по време на доктората си в Бохум и Хайделберг, ще сподели, че се е чувствал като в епизод на „Клетниците“.

Междувременно, ромската фамилия е доста впечатлена от поведението на Денди. Баба Атидже го нарича „веселяка с модерните работи”. Той самият не спира да се удивлява на собствената си адаптивност. Бързо изоставя сребърните си прибори и се приобщава към своите домакини.

В крайна сметка, тежката дума на баба Атидже ще надделее. Но дали в полза на ексентричния аристократ, или на лъчезарната телевизионна водеща Маги, ще стане ясно тази вечер.

Следващата седмица в „Шатра“: нова звездна тройка в състав – Златка ДимитроваНайден Найденов-Нед и певецът Дичо Христов на гости в семейство Стоянови  в ромската махала в Петрич.

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s