Организации се включват в програми за интегриране на роми


Снимка: Интернет, роми

Нова възможност ще предостави програмата за подкрепа на неправителствените организации в България по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство /ЕИП/. Предвижда се неправителствените организации за могат да предлагат проекти в сферата на етническите и интеграционните въпроси.
ЕИП вече обявяви началото на първия от серията конкурси за набиране на проектни предложения. В рамките на два месеца неправителствените организации от цялата страна ще имат възможност да подготвят и подадат проектните си предложения в четири тематични области – „Демокрация, права на човека и добро управление“, “Социално включване и овластяване на социални групи“, „Устойчиво развитие и опазване на околната среда“ и „Изграждане на капацитет на НПО“.
За да кандидатстват, неправителствени организации, регистрирани в България, трябва да заявяват регистрация в Електронната система за подаване и управление на проекти – ЕСПУП, и попълнят исканата информация. Краен срок за подаване на заявления за регистрация в ЕСПУП / EPSS е 25 март 2013г. , а крайният срок за подаване на проектите е 1 април 2013г. /Паралел44

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s