Стартира кандидатстването за Лидерска академия ГЛОУ


ГЛОУ, снимка: Дарик

Стартира приемът на документи за кандидатстване за Лидерска академия ГЛОУ 2013. Обучението тази година ще се състои от 11 до 18 август във Велико Търново.
Лектори освен момичета, преминали вече през Академията в предходни години, ще бъдат и преподаватели и студенти от Щатския университет на Западен Кънектикът, водени от антроположката д-р Джийни Хатчерсън. Сред американските треньори тази година ще бъде и международният лайф коуч Бетси Томас.

Всички желаещи да се включат в Академията могат да подават своите документи до 9 юни включително. Документите се подават само по електронна поща: office@bgglow.com.

Лидерска академия „ГЛОУ“ представлява едноседмичен образователен курс, насочен към насърчаване на себеуважението и израстването на младите жени на възраст между 14-18 години, изграждането на лидерски качества, умения за взимане на решения, поставяне на цели, комуникативност, окуражаване на толерантното поведение, а също и осигуряването на информация по проблемите, с които те се срещат днес.

Академията се провежда изцяло на английски език. Документите за кандидатстване за включване в академията могат да бъдат изтеглени от официалния й сайт – http://www.bgglow.com.

ДАРИК

Advertisements
Публикувано на Младеж и тагнато, , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s