Организират форум по проект „Социално сближаване чрез инвестиции в човешките ресурси“


На 4 и 5 юли 2013 г. в хотел „Езерец“ – гр. Благоевград ще се проведе ТРАНСГРАНИЧЕН ФОРУМ по проект „Социално сближаване чрез инвестиции в човешките ресурси“, MIS code: 2007CB16IPO007-2011-2-12, финансиран по Програма ИПП между Република България и Бивша Югославска Република Македония. Проектът се изпълнява от Сдружение „Алианс за регионални и граждански инициативи (АРГИ) – клон Благоевград“ в партньорство с „Фондация за развитие на малките и средни предприятия“ (Куманово, Македония). На Форума ще бъдат дискутирани теми, свързани с икономическото развитие и социално сближаване в региона, прилагане на мерки за подобряване адаптивността и мобилността на работната сила, инвестиции в развитието на човешките ресурси и реализацията на инициативи за продължаващо образование и заетост. Участие в събитието ще вземат 20 представители на бизнеса и неправителствения сектор от Куманово /Македония/, които ще представят дейностите на свойте организации и ще установят контакти и сътрудничесто със сходни български компании и сдружения.

Ключвов елемент от Форума е провеждането на Трудова борса, която ще се реализира на 05.07.2013 г. от 13.30 до 17.00 часа. Борсата ще осигури поле за обмен на информация между работодатели, предлагащи свободни работни места и безработни лица, търсещи заетост от района на Благоевград. Ще бъдат представени свободни работни места в сектори: търговия, услуги, производство, преработка на хранителни продукти, шивашки услуги, строителство и други.

Участието във Форума и Трудовата борса е безплатно. Очакваме всеки проявил интерес да се включи в събитието.

Ако желаете да вземете участие, не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0886 211 480 или да ни пишете на имейл: arci_ngo@abv.bg

Източници: NGOBG портала и ДарикНюз

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s