Роксана се гордее с произхода си


168ef665c1a4

„Аз специално никога не съм имала проблем с това, a съм от ромски произход. Винаги съм била посрещана както трябва от много известни личности, които дори нямат общо с музиката“, казва певицата.

Роксана успя да спечели симпатиите на публиката със своите вокални качества и искреността си

по време на риалити форматите „Стани попфолк звезда“ и „Гласът на България“. Вече две години тя е изпълнител в най-голямата музикална копания у нас – „Пайнер“, има в репертоара си много нови песни и хитове, музикални отличия и продължава да мечтае за нови творчески върхове.

Роксана признава, че макар да има много добър прием от хората, все още се намират някои с негативно отношение към нея заради това, че е от ромския етнос. „Аз съм горда с произхода си, но въпреки всичко съм българка. Не знам кога ще спрат да говорят едно и също и на темата: Няма ли да се интегрирате. Ето аз показвам, че ние се интегрираме и то много сериозно се интегрираме. Шокирана съм, че съществува все още такова мислене – да се делим по произход. Живеем в толкова съвременен свят. Хора, недейте с лошо! Всички се борим заедно да оцелеем, пише signal.bg.

Дали сме цигани или не сме цигани, дали сме българи или не сме българи – ние всички искаме да живеем добре!“ –

казва певицата. Роксана дава пример със свои колеги от попфолк жанра, които са едни от най-големите звезди в тази музика, въпреки че не са етнически българи. „Ние сме към 70-80 човека, толкова много звезди има тази държава. Ще изброя 5 човека, на които ние всички изригваме в дискотеките и са най-големите звезди. Най-голямата звезда в България е Азис, по-голяма звезда от него в попфолка няма.

Тони Стораро, който е от турски произход, е най-добрият певец, най-сериозният. Софи Маринова е най-добрата певица у нас, Бони – тя вечната, Илиян – прекрасен изпълнител. Това са изпълнители, които пълнят дискотеките до дупка. Изпълнители, които хората ги канят умишлено, за да си напълнят дискотеките. Това значи, че те са топ изпълнители. Сашо Роман ще остане легенда в България. Пеем песните му, цял живот ще ги пеем и децата ни ще ги пеят“ – обяснява тя.

BLife.bg

Източник: www.bnews.bg

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s