Обучение „Подготовка на документи за кандидатстване за РМУСП стипендии на Ромски образователен фонд“


indexМладежка фондация „Арете“ – България ще проведе обучение „Подготовка на документи за кандидатстване за РМУСП стипендии на Ромски образователен фонд“ за академичната 2014 – 2015 година.

По време на обучението ще бъде предоставена информация за процедурата по подготовка на документи за кандидатстване за стипендиите на Ромския образователен фонд и ще се проведат индивидуални консултации.

С предимство ще бъдат кандидат-студенти и студенти от ромски произход, които до момента не са кандидатствали за тези стипендии.

За да заявите своето желание за участие в обучението, моля попълнете следната форма за кандидатстване в срок до 22.04 (включително):  ФОРМУЛЯР

Одобрените участници ще бъдат уведомени до 25.04.2014 г.

Обучението ще се проведе на 10 и 11 май в град София. На всички одобрени кандидати ще бъде предоставена допълнителна информация, свързна с участието им. Всички разходи за настаняване и транспорт се поемат от страна на организаторите.

Обучението се реализира по програма „Образователен и инфомационен център“ с финансовата подкрепа на фондация „Тръст за социална алтернатива“. Изявленията и мненията, изразени тук принадлежат единствено на Младежка фондация „Арете“ и не отразяват непременно вижданията на фондация „Тръст за социална алтернатива“ или нейните партньори.

Източник: Младежка фондация „Арете“

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s