Стартира сезонът на студентските бригади в САЩ


photo_big_112789Раздавач на награди е една от хитовите позиции за работа през лятото на студентска бригада в САЩ. За час работа заплатата е 8,78 долара.

От вторник до края на месеца започва поредната порция интервюта с американските работодатели, които консултанските фирми за образователни услуги организират у нас по програмата Work and travel, пише „Труд„.

Студентите, които имат навършени 18 години и са успели да се освободят от лекции през май, могат да се включат в кампанията за работа отвъд океана.

Има работни позиции почти из всички щати. Те са за аниматори в увеселителни паркове, помощници в кухни, камериерки в хотели, сервитьори, спасители на басейни. Бригадите са от май до септември.

Някои от работодателите предлагат и допълнителни оферти към уговореното заплащане като веригата Food Lion LLC, която в супермаркетите си в Южна Каролина предлага работа и 400 долара бонус за добра служба. Изискването е да знаете отличен английски език.

За камериерка в Монтана заплатата е 8,50 долара на час и не се изисква перфектен английски език.

От късането на билетчета в увеселителен парк в Канзас се печелят 7,65 долара на час. Рецепционист в хотел в Уисконсин е с възнаграждение от 13 долара.

Много от работодателите организират фирмени партита и екскурзии за екипите си. Най-предпочитани са позициите в заведения заради бакшишите.

Студентите, които искат да отидат на бригада, обаче трябва да си приготвят между 600 и 1000 долара за участие в програмата.

 

Източник: DarikFinance

 

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s