Първата кандидатура за стипендия по програма “STUDY IT FIRST” вече е факт


doc_page_152_43Първата кандидатура по стипендиантската програма на ФРГИ и SAP Labs България вече е факт, само ден след обявяването на конкурса. Кандидатурата е изпратена от първокурсник от факултета по Информационни науки на Университета по библиотекознание и информационни технологии в София.

На 15 септември ФРГИ и SAP Labs България обявиха конкурса по новата им съвместната инициатива „Study iT First„. Програмата цели да подкрепи професионалното развитие на студенти от първи курс в ИТ специалност чрез месечна стипендия, менторство и възможност за стаж по специалността.

Конкурсът по програмата е отворен до 15 октомври, а в него могат да участват студенти от първи курс, обучаващи се в българско учебно заведение в ИТ специалност.

Одобрените кандидати ще получат месечна стипендия в размер на 400 лв. за две академични години, ще придобият ключови ИТ знания, умения и работни практики със съдействието на личен ментор и ще имат възможност да стартират професионалната си кариера в SAP Labs България със стаж на непълен работен ден по време на лятната ваканция между първи и втори курс.

Повече информация за стипендиантска програма „Study iT First„, както и необходимите документи за кандидатстване ще намерите на сайта на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

 

Източник: НПО Портал

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s