Доброволци на „Верният настойник” в кампания на Българска хранителна банка


20298edinkilogramdobrotaБлизо 200 килограма дълготрайни хранителни продукти от първа необходимост събраха доброволци на сдружение „Верният настойник“ в кампанията „Един килограм доброта“ проведена в магазин МЕТРО гр. Варна.

Доброволци на сдружението се включиха в тазгодишната кампания на Българска хранителна банка – Един килограм доброта“ която се проведе в магазини МЕТРО в гр. София и гр. Варна през изминалият уикенд. Екипът от организацията се включи в кампанията в гр. Варна в неделя като за 3 часа бяха събрани около 200 кг хранителни продукти.

Кампанията Един килограм доброта“ се реализира от Българска хранителна банка, като тази година е в партньорство с търговската верига МЕТРО. Изданието на кампанията е посветено на осигуряването на храни от първа необходимост за програма „Неделна раничка“. Програмата е разработена от БХБ и цели регулярно подпомагане в почивни и ваканционни дни на деца от бедни семейства, които въпреки лишенията и затрудненията, в които живеят, редовно посещават учулище.

Източник: НПО Портал

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s