Община Разград търси социални работници за услугата „Приемна грижа“


razgrad_obshtinaОбщина Разград в качеството си на партньор на Агенция за социално подпомагане, която е  бенефициент по проект „Приеми ме 2015” ще осъществи подбор на социални работници, предоставящи услугата „Приемна грижа”, съобщават от местната управа.

Кандидатите за заемане на длъжността трябва имат завършена образователна степен бакалавър в сферата на хуманитарните дейности и опит в областта на закрила на детето, за предимство ще се счита и опита при изпълнение на проекти.

Длъжността ще бъде заета чрез сключване на трудов договор за срок до 30 април 2016 година. Възнаграждението по трудовия договор се осигурява по проект ”Приеми ме 2015”, съфинансиран със средства от Европейски социален фонд. Минималната основна месечна работна заплата е в размер на 600 лв.

Документи за кандидатстване се подават лично или чрез пълномощник, или по куриер в деловодството на община Разград, в срок до 12 часа на 28 декември включително.

Постъпилите заявления за участие, в рамките на обявения срок, ще бъдат разгледани от комисия, определена със заповед на кмета на общината, в която ще участва и представител на Дирекция „Социално подпомагане”.

 

Източник: Топ Новини

Advertisements
Публикувано на Новини и тагнато, , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s