Важно! Срокове за кандидатстване за членство в Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси: 20 декември 2014 г. за тези организации, които кандидатстват за първи път и не са били членове на Националния съвет; 31 януари 2015 г. за организации, които са членове на Националния съвет и желаят да продължат своето членство


  1. Организациите които кандидатстват за първи път за членство в Националния съвет, подават в срок до 20 декември 2014 г.:

– заявление в свободен текст до председателя на Съвета,

– съдебно удостоверение за актуално състояние и

формуляр по образец, утвърден от председателя на Националния съвет, за дейността си.

Formuliar_chlenstvo_T.6_PUDNSSEIV_WEB__1_.doc (80.5 Kb)

2_Formuliar_za_chlenstvo_T.7_PUDNSSEIV_WEB.doc (80 Kb)

  1. Досегашните членове подават в срок до края на месец януари 2015 г.само:

– съдебно удостоверение за актуално състояние и

– отчет за дейността си за изминалата година(свободен текст).

  1. Организациите, които са прекратили участието си в Националния съвет, могат да кандидатстват отново за представителство в него не по-рано от една календарна година след датата на прекратяване на участието си.

Документите се изпращат на адрес:

София 1594, булевард „Дондуков“ № 1,

Министерски съвет

Секретариат на НССЕИВ

Росица Иванова – Секретар на НССЕИВ

 

Представителите на организациите, които желаят да прекратят участието си в Националния съвет, могат да направят това  с писмено заявление до председателя на съвета.

Повече детайли относно членството в Съвета може да намерите в Правилника за устройството и дейността на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет  на:http://nccedi.government.bg/page.php?category=103&id=2128

 

 

За по-кратко и ясно:

До  20 декември 2014 г. заявление в свободен текст до председателя на Националния съвет, съдебно удостоверение за актуално състояние и формуляр по образец – подават само тези организации, които кандидатстват за първи път и не са били членове до сега.

До 31 януари 2015 г. подават до председателя на Националния съвет съдебно удостоверение за актуално състояние и отчет за дейността си тези организации, които са членове на Националния съвет и желаят да продължат своето членство.

Източник: Секретариат на НССЕИВ

Публикувано на Новини и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар